Servicii

Panoramic View furnizeaza fotografii panoramice si tururi virtuale de 360 de grade (afisate pe website sau cd) pentru hoteluri, pensiuni, agentii imobiliare, firme de design si arhitectura, centre medicale, laboratoare, cabinete medicale, centre de conferinte, muzee, galerii de arta,  magazine de prezentare, etc.

Pentru ca privitorii pot surprinde o realitate completa si pot culege informatiile mult mai usor putand sa cerceteze si sa observe in detaliu si in mod interactiv, acestia pot lua o decizie mai repede si pe deplin informati.
Consideram ca o imagine panoramica este un foarte bun instrument de marketing care va va ajuta sa vindeti mai usor produsul / serviciul dvs.  Ea va ofera un net avantaj competitiv fata de concurentii dvs. dovedind ca sunteti preocupati sa utilizati cele mai noi tehnologii si o calitate superioara in folosul clientilor dvs.
Dar cum va poate ajuta concret o imagine panoramica sau un tur virtual?

In cazul unei pensiuni, este foarte important ca potentialul client sa poata vedea cum arata camera in care se va caza, baia, cum arata sala de mese, peisajul, etc. Doar asa poate lua o decizie rapida si fara compromisuri. Foarte multe pensiuni nu au nici macar poze de calitate iar tu, ca si client, nu ii vei alege sau vei pleca cu inima indoita nestiind ce te asteapta defapt acolo.  
Acelasi lucru este valabil si in cazul hotelurilor sau a restaurantelor.
Imaginile panoramice sau tururile virtuale vin cu solutii la aceste probleme, oferindu-ti posibilitatea de a vedea / studia in detaliu locatia respectiva.

O agentie imobiliara care doreste sa vanda terenuri sau case / apartamente va reusi mult mai usor daca poate oferi clientilor sai o imagine completa - panoramica, profesionista si de calitate in prezentarea ofertelor sale.

O firma de arhitectura sau design interior isi poate prezenta mult mai spectaculos si relevant proiectele din portofoliu folosind imaginile panoramice.

O clinica, un laborator sau un cabinet medical care isi prezinta facilitatile prin imagini panoramice te ajuta la confortul psihic si la luarea unei decizii informate.

Imaginile panoramice in muzee, in locuri incarcate de istorie, in rezervatii naturale sau in mijlocul unui peisaj de vis, ne ajuta sa ne imbogatim bagajul de cunostinte si chiar starea sufleteasca.

Un centru de conferinte, o galerie de arta, un magazin de prezentare beneficiaza din nou de un impact superior si de un atuu in vanzare folosind imaginile panoramice.

Urmarirea unui proiect in derulare pe un santier utilizand imaginile panoramice in diverse etape ale proiectului, ajuta investitorul sa aiba o privire de ansamblu corecta in ceea ce priveste evolutia lucrarilor.

Pentru a afla mai multe detalii legate de conditii si pret, va rugam sa ne contactati la contact[at]panoramicview.ro
Vom raspunde in scurt timp solicitarilor dvs.