Termeni si conditii

www.panoramicview.ro este un produs realizat si oferit de firma Amazon Business SRL, care isi rezerva drepturile de proprietate asupra acestuia.

Prin termenii de utilizare ai acestui website, se face referire directa la accesarea (directa sau indirecta) a oricarei pagini din website-ul www.panoramicview.ro, de catre o persoana fizica sau juridica.

Daca nu doriti sa respectati regulile mentionate in acest document, va rugam NU utilizati niciunul din serviciile, informatiile si resursele publicate in acest portal. Acest document are valoare contractuala acceptata implicit de catre dvs. ca utilizatori si de producator, iar prin acceptarea acestor conditii, sunteti de acord cu toate clauzele mentionate in acesti Termeni de utilizare.

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.panoramicview.ro este un website de prezentare a serviciilor companiei Amazon Business SRL (comerciale si necomerciale) prin intermediul unei game largi de resurse (text, imagini, tururi panoramice etc) on-line, dar si a serviciilor conexe acestora (publicitate online, webdesign, print, multimedia).
Informatiile publicate in acest website au caracter informativ, de promovare, accesul la ele realizandu-se foarte simplu printr-o simpla conexiune la internet, utilizand un calculator ce necesita resurse hardware minime.

UTILIZAREA INFORMATIILOR

Amazon Business SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe website-ul www.panoramicview.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale, decat cu acordul scris al Amazon Business SRL). Aici se exclud materialele oferite cu titlu nominal "descarcare" oferit promotional in anumite sectiuni de pe website.

Continutul acestui website (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui website presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare.

INSTIINTARI, MODIFICARI

Notificarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Website-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor de Utilizare dar si a serviciilor si ofertelor.

Amazon Business SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.

Amazon Business SRL nu este raspunzatoare fata de dvs. sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

DESPAGUBIRI

Odata cu acceptarea termenilor de utilizare ai  www.panoramicview.ro, acceptati sa despagubiti si sa protejati Amazon Business SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul modului personal sau datorita folosirii serviciilor website-ului, conexiunii la website, violarii “Regulilor de Utilizare” sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

Amazon Business SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, civil sau penal, persoanele fizice sau juridice care incalca conditiile de utilizare ale acestui website.

DISPOZITII GENERALE

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii de utilizare" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi prezente in acest document, acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Amazon Business SRL in privinta utilizarii website-ului www.panoramicview.ro.

Orice incalcare a acestor "Termeni si conditii de utilizare", poate fi semnalata la adresa  contact[at]panoramicview.ro .